Állami Egészségügyi Ellátó Központ

facebook eeszt

ALAPELLÁTÁSI OSZTÁLY

Praxisjoggal kapcsolatos ügyintézéshez az alábbi letölthető nyomtatványok (kérelem és nyilatkozatok), valamint a kérelemben részletezett csatolandó iratanyag megküldése szükséges.
Minden további felmerülő kérdést kérjük szíveskedjen megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Kérjük, hogy a benyújtott iratanyagot elektronikusan és postai úton is megküldeni szíveskedjen!
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postai cím: AEEK Alapellátási és Ellátásszervezési Osztály, 1125 Budapest, Diós árok 3. vagy 1525 Budapest 114, Pf.: 32.

Tájékoztatjuk, hogy joghatályos benyújtásnak a személyesen, ügyfélkapun, vagy a postai úton megküldött iratanyag minősül.

A 16.000.-Ft igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló dokumentum (postai készpénz átutalási megbízási szelvény, vagy utalást igazoló dokumentum - banki terhelési értesítő) az alábbiak szerint:
Név: Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Cím: 1125. Bp. Diós Árok 3.
Adószám: 15324683-2-43
Számlaszám: 10032000-01490576-00000000
Átutalásnál a közleményben fel kell tüntetni az egyedi azonosító adatokat a (név és pecsétszám)

Az ÁFA tv. 169. § d. ) pont és a dc) alpontja alapján 2020. július 1- től kötelező feltüntetni a belföldön nyilvántartásba vett, termékbeszerző, szolgáltatást igénybe vevő adóalany adószáma első nyolc számjegyét a teljesített ügyletről és annak előlegéről kibocsátott számlán.

Ennek érdekében, amennyiben nem magánszemélyként, hanem adóalanyként kér számlát, szíveskedjen megadni a pontos nevét, címét valamint az adószámát is.